BPI heeft een grote voorraad van regelmatig benodigde reserve delen voor nagenoeg alle bekende excentrische schroefpompen fabrikanten. Indien niet voorradig dan kan in het algemeen met korte levertijden geleverd worden.

Stators met een af meerdere trappen, in verschillende rubber kwaliteiten met stalen mantel of roestvast stalen mantel.De stators zijn OEM of speciaal voor ons vervaardigd door grote rubber fabrikanten in de EEG.

Rotoren voor alle grootten in vele materialen, al dan niet gehard, hard- verchroomd, roestvast staal, Duplex, met aansluitingen behorend bij de specifieke pomp fabrikant. Enkel- of meer traps . De rotoren kunnen ondermaats zijn of speciaal vervaardigd. OEM of speciaal voor ons gefabriceerd door onze toeleverende machine fabriek in Duitsland. De meest moderne machines garanderen hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Koppelstangen (verbindings assen) in veel uitvoeringen en ieder geschikt voor specifieke pomp fabrikanten, al dan niet met opgebouwde schroef. In veel materialen uitvoerbaar, ook afwijkend van het origineel wanneer daar technische aanleiding voor is.
OEM of speciaal voor ons vervaardigd door onze toeleverende machine fabriek in Duitsland. De meest moderne machines garanderen hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Pennen voor de verbinding-koppelingen tussen aandrijvingen en rotor , wanneer de pomp uitgevoerd is met een pen-gat verbinding.
De pennen worden vervaardigd volgens hoogste nauwkeurigheid en uit de best geschikte materialen. Gehard en precisie geslepen. OEM leveringen of speciaal voor ons vervaardigd door onze toeleverende machine fabriek in de EEG.

Manchetten als afdichtingen en bescherming van de verbinding- koppelingen. Verschillende rubber materialen al naar gelang de benodigde bestendigheid en vloeistof temperatuur.
Uitvoering volgens de specifieke pomp fabrikant. OEM leveringen of speciaal voor ons vervaardigd door onze toeleverende machine fabriek in de EEG.

Aandrijf assen volgens verschillende pomp fabrikanten.
Kunnen geleverd worden als opsteek as of vrije as. Geleverd identiek aan orgineel of aangepast al naar gelang de technische noodzaak. In veel verschillende materialen. OEM of speciaal door ons ontworpen en voor ons gefabriceerd door onze toeleverende machine fabriek in Duitsland. De meest moderne machines garanderen hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Leveren van een complete voor gemonteerd roterend deel voor de pomp.
Wij kunnen alle componenten, zoals aandrijfas met mechanische as-afdichting of pakking, de koppelstang inclusief verbinding-koppeling en afdichtingen en rotor als een set leveren. Dit garandeert een compleet nieuw roterend binnenwerk, gemakkelijk uitwisselbaar met de te vervangen set.