.DN” SERIES COMPONENTEN

Grote inlaat openingen geven een betere aanzuiging- en pompkwaliteit. Hierdoor kunnen producten met 10-12% vaste stoffen met een zeer compacte pomp verpompt worden. Het pomphuis en de aansluit flenzen  zijn ontworpen en gebouwd in overeenstemming met de API standaard 676 met als gevolg een weerstand kwaliteit die ver superieur is aan standaardproducten.

Gepatenteerde efficiënte , robuuste en betrouwbare pen koppeling.

Ontworpen voor eenvoudige en kosten besparende vervanging van onderdelen; hoog belastbare bussen voorkomen vervanging van dure onderdelen. De pen verbindingen zijn geconstrueerd met een bepaalde technologie die een lange levensduur gegarandeerd, welke superieur is aan de klassieke pen verbindingen

Standaard constructie met bi-directionele interne mechanische as afdichting. De ruimte tussen de as-afdichting  en het lantaarn huis is  ontworpen om verschillende soorten as- afdichtingen, zoals enkele mechanische as-afdichting met quench, back-to-back afdichtingen of tandem dubbele as-afdichtingen te kunnen monteren. De as-afdichtingen kunnen ook gebalanceerde typen zijn met een keuze aan materialen om welke toepassingen dan ook mogelijk te maken. Daarnaast kunnen ook enkele of dubbele cartridge as-dichtingen, met inachtneming van de API standaard 682, worden geïnstalleerd.

De koppeling met het motor-aandrijfsysteem is via een koppeling flens en een pen verbinding gekoppeld aan de as. Dit is de meest economische, veelzijdige en betrouwbare constructie , omdat het de fabricage kosten- en onderhoud kosten minimaliseert. De pen op de as heeft een extra voordeel omdat ze de zelfde sterkte hebben in beide richtingen waardoor er geen extra ruimte nodig is van het as-afdichting huis.De flens koppeling met over bemeten pen verbinding  is ongeëvenaard op het gebied van compactheid en het gemak van installatie van het motor-aandrijfsysteem

Standaard zijn de draaiende delen in roestvast staal. De productietechnologie maakt uitvoering met andere materialen mogelijk, , met marginale extra kosten, dankzij de aandacht voor het minimaliseren van de grootte en de machinale verwerking. Bovendien heeft de  keuze van het materiaal van het draaiende deel heeft geen invloed op het levensduur  van de koppeling als gevolg van het gebruik van slijtvaste bussen.

De pen-bus verbinding bescherming heeft een minimaal oppervlak dat in contact met het product komt en het is zo geplaatst dat het is slechts in geringe mate wordt blootgesteld aan alle mogelijke instanties die solide en/of scherpe delen bevatten.  De speciale techniek van afdichting met de roestvaststalen beschermhuls  garandeert niet alleen  perfecte luchtdichtheid van de verbinding bij hoge druk, maar het elimineert ook de noodzaak voor een tweede klemband die vaak  worden gebruikt

Pomp behuizingen in de gietijzeren versie hebben een inspectie poort met grote afmetingen, vooral nuttig in de zuivering en biogas, bij reiniging en onderhoud van de pomp bij de ingang van de stator.

De stator inlaat oppervlakte is conische van vorm met een grote doorsnede. Samen met de compactheid van verbinding koppeling  waarborgt  dit een goede  passage van het product, de NPSHr en stator invoer van producten met grote vaste stoffen.

De twee zijden van de stator zijn uitgerust met geïntegreerde afdichting systemen die voorkomen dat het gebruik van extra O-ringen nodig is , en voorkomen tevens  dat de flens draait wanneer de rotor en de stator vast zitten tijdens het  opstarten van de pomp.

De rotoren zijn met de grootste aandacht en precisie voor afwerking details, speciaal  de zeer lage niveaus van ruwheid, vervaardigd die pomp efficiëntie maximaliseert met minimaal risico voor blokkeren tijdens de start up. De rotoren kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen met verschillende behandelingen en coatings, voor de beste oplossing optimaal te werken voor om het even welkproduct. De stators zijn gemaakt van hoge kwaliteit elastomeren en ze worden gecontroleerd volgens strikte parameters voor een optimale koppeling met de rotor. Lange spoed geometrie garandeert hydraulische prestaties welke niet mogelijk zijn met traditionele geometrie. Het verminderen van axiale belasting geeft een extra levensduur voordeel.