BPI-NEOWIFI frequentie omvormer van MOTIVE

Nieuwe ontwikkeling

De bedoeling van de nieuw ontwikkelde motor-invertor is tijd besparing en reduceren van kosten voor ontwerp, installatie, bedrading, programmeren en het testen van de motor+invertor, en het gevaar voor ingesloten bedrading of systeem fouten.

Echter voor de komst van NEOWIFI waren er ook andere factoren die meespeelden ten aanzien beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Bijvoorbeeld de beschermklasse, die noodzakelijk is. Immers de installatie moet buiten opgesteld kunnen worden. Tot dan toe was dat een limitatie van de invertor en vooral de bediening, die beschermd moest worden. Motive heeft beide problemen opgelost met de gepatenteerde NEOWIFI

Gemakkelijk in gebruik,IP65 met afneembaar key-pad en op afstand bedienbaar, voorzien van stroom door inductie wanneer het key-pad op de motorbehuizing gemonteerd wordt of door middel van oplaadbare lithium batterijen. Andere omvormers zijn eveneens voorzien van de meest geavanceerde systemen , maar dankzij de NEOWIFI innovatieve oplossingen voor de bestaande problemen is er een gebruiksvriendelijke turn-key systeem gekomen, met alle onderdelen, motor, omvormer en een besturingselement dat is ontworpen voor buitengebruik en met Standaardafstandsbediening geïntegreerd. De fabrikanten van pompen, ventilatoren en andere machines kunnen dus een “plug-in” eindproduct, zonder het delegeren van risicovolle en kostbare installaties aan hun klanten aanbieden. Hun klanten moeten alleen beslissen waar zij aansluiten en of zij het keypad bij de motor laten of elders onderbrengen.

Vermogen reeks voor aansluiting op 400 VOLT AC

motor-kW

0,25

0,37

0,55

0,55

0,75

1,1

1,1

1,5

1,9

2,2

3

4

5

5,5

7,5

9,2

11

15

18,5

22

NEO-WiFi-3

NEO-WiFi-11

NEO-WiFi-22

BPI verdringer pompen kunnen ideaal geregeld worden in toerental. De opbrengst van de pomp bij gelijkblijvende druk varieert lineair met het toerental.

Wij leveren standaard een direct op de motor gemonteerd Motive frequentie regelaar , welke met een draadloos bedieningspaneel geregeld wordt.

Voordeel van dit systeem is dat de net aansluiting direct aan de motor plaats vindt en er geen extra bekabeling nodig is Het geheel is spuitwaterdicht IP65

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.