diamond-series
diamond-series-img2

De ontwikkelingen van een nieuwe verdringer pomp is een proces van vergelijken, controleren, verbeteren en vereenvoudigen.

Voorwaarden hierbij zijn de benodigde delen voor een pomp minimaal te houden , gemakkelijk , maar toch met hoge kwaliteit en precisie te kunnen vervaardigen en voorraden met een groot dekkings percentage voor zowel leverancier als ook de gebruiker zo klein mogelijk te houden met een maximale toepasbaarheid en bedrijfszekerheid.

Met de nieuwe DIAMOND serie welke op de markt bekend is als een excentrische verdringer pomp of mono pomp zijn alle vooorwaarden aan aanwezig.

ALGEMENE kenmerken van de “DN” serie

De nieuwe “DN” pompen van de Diamond-serie kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

De nieuwe uitvoering is speciaal ontworpen voor  een ruime inzetbaarheid door een standaard modulaire opbouw constructie en een  goede efficiëntie.

De DIAMOND-serie beschikt over alle kenmerken die de excentrische verdringer pompen zo ruim inzetbaar maken in alle takken van Industrie.

Deze kenmerken zijn onder andere :

  • Zacht, pulsatie-vrij pompvermogen

  • Nauwkeurige dosering

  • Verpompen van hoog viskeuze producten, zoals smeermiddelen- en schurende, giftige en klevende stoffen

  • Inzetbaar in corrosieve omgevingen met goede gebruik-toepassingen voor chemisch agressieve proces vloeistoffen.

Pomp typen en grootte zijn gebaseerd op een grote verscheidenheid van capaciteit, drukken, vloeistof eigenschappen en inzetbaar voor vloeistoffen met hoge droge stof gehalte.

De DIAMOND-reeks omvat een gepatenteerde universele pin-joint verbinding die zorgt voor top prestaties en flexibiliteit in gebruik.

Deze verbinding is speciaal ontworpen voor gebruik in alle standaard configuraties en vereenvoudigt reserveonderdelen & Onderhoudsmanagement, zonder in te boeten op betrouwbaarheid en lange levensduur