Buytenhek Pumps International B.V. is onder de naam BUYTENHEK PUMP SYSTEMS in 1988 opgericht.

In 2002 is de Firma werknaam veranderd in BUYTENHEK PUMPS INTERNATIONAL om het internationale karakter van het bedrijf meer te benadrukken.

In 2012 is BUYTENHEK PUMPS INTERNATIONAL een B.V. geworden.

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in zogenaamde worm pompen,  ook wel Moineau pompen of excentrische-schroef verdringer pompen genoemd.

Onze pompen hebben een groot afzet gebied in alle takken van Industrie.

Van Afval waterzuiveringen ,Voeding sector, Chemie en Petrochemie, tot Bio-Technology.

Onze ruim 25 jaar kennis van wormpompen heeft geleid tot een innige samenwerking met verschillende fabrikanten, waarmee constant nieuwe technische ontwikkelingen worden uitgewerkt en noviteiten gecreëerd. Altijd met een luisterend oor naar de klant en in het belang van de klant.

Ook leveren wij alle onderdelen voor de meeste fabrikanten van excentrische -schroef verdringer pompen. Het beperkt zich niet tot het uitsluitend leveren van onderdelen welke van origine in de pomp gemonteerd zijn, maar ook en beter nog, tot eventuele analyse voor overmatige slijtage met verbetering voorstellen.

Met een data base van duizenden pompen welke reeds functioneren in de meest uiteenlopende producten kunnen we snel een juiste keuze maken en deze adviseren.