AANDRIJVINGEN

Voor pompen worden veel soorten aandrijvingen gebruikt. Wij noemen onder andere:

Voorbeeld reductor uitvoering

Voorbeeld Electro motor

  • Electro motoren

  • Verbranding motoren

  • Hydraulische aandrijvingen

  • Lucht gedreven motoren.

Als aandrijving voor de wormpompen wordt in het algemeen een motorreductor gebruikt, wanneer een lager toerental nodig is. Deze motorreductor kan al dan niet direct gemonteerd worden. we spreken dan van vrij as-einde pomp of blokpomp.

BPI heeft in na jarenlange ervaring  een keuze gemaakt voor een motorreductor gefabriceerd volgens de  laatste stand der techniek, met een extra deksel voor inspectie, de ingaande zijde is  geschikt voor montage van standaard IEC motoren, de uitgaande  zijde heeft als mogelijkheid met een speciale as te leveren, welke geschikt is voor  directe montage op de meest gangbare wormpompen.

De benodigde speciale assen worden op maat gemaakt onder eigen  beheer, waarmee we instaat zijn snel een vervangende aandrijving te  leveren voor alle bekende merken wormpompen.

Ook kunnen we maat gelijk aan bekende merken d.m.v. een speciale voetplaat een  vervangende reductor leveren.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Alle offertes vinden plaats onder toepasselijk verklaring van deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden, zowel Lees Meer

OVER ONS

In 1930 heeft de Universiteit van Parijs aan René Moineau Het doctoraat in wetenschap gegeven voor zijn proefschrift over de nieuwe capsulism. Zijn baanbrekende proefschrift legde de basis voor de excentrische schroef verdringer pomp.

ADRES

Meerpaal 9, 4904 SK Oosterhout
Postbus 4037 4900 CA Oosterhout
Telefoon: +31 - 162 - 459 042
Fax: +31 - 162 - 437 530
Email: info@bpi-pumps.com